Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

My Shreddies Support Boxer For Men

Lugtfjernende undertøj

My Shreddies

379 kr.

:


Størrelse

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kender du til pinligheden ved tarmluft? Så skal du prøve de flatulens filtrerende boxershorts fra My Shreddies. Det er en behagelig og effektiv måde at hjælpe dig på, så du kan slippe en vind, uden at du behøver at skamme dig.

 • My Shreddies support boxershorts lader dig slippe en vind, uden du behøver at skamme dig
 • Slip bekymringerne om lugten af dine prutter
 • Benytter et prisvindende ‘Zorflex’ aktivt kulfilter teknologi til at filtrere flatulens
 • Fås i flere størrelser
 • Dette prisvindende filtrerende undertøj giver dig støtte uden sammenligning

Disse support boxershorts til mænd bruger et unikt og innovativt kulfilter, som fanger og neutraliserer flatulens. My Shreddies undertøj har blandt andet været vist TV2, Ekstrabladet og BT. Support boxershortsene løfter også din penis samt skubber den fremad til en mere fremtrædende position.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er My Shreddies support boxershorts?

For at sige det som det er, så er support boxershortsene fra My Shreddies et af de mest effektive flatulens filtrerende stykker undertøj på markedet i dag. De er blevet omtalt både på TV og i radioen, og blev vinderen af ACA ‘Look Good Feel Good’ prisen i 2009. Disse support boxershorts filtrerer ikke kun flatulens takket være panelet med kulfilter, de er også behagelige samt løfter og skubber din mandlige pakke frem.

Hvordan virker det?

My Shreddies support boxershorts benytter et unikt kulfilter til at filtrere de dårlige lugte. Den samme teknologi bruges i dragter til kemisk krigsførelse. ’Zorflex’ filteret er fra naturens side porøst og kan derfor absorbere og neutralisere lugte. Da undertøjet sidder tæt til kroppen, vil ingen flatulens kunne undslippe andre veje end gennem filtreret, hvilket er årsagen til, at det er meget vigtigt at vælge den korrekte størrelse.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

At vælge den rigtige størrelse My Shreddies support boxershorts er meget vigtigt, da den forkerte størrelse kan resultere i lækager og forsat give anklagende blikke. Vi anbefaler, at du tager mål af din talje for at være sikker på, at du bestiller den korrekte størrelse. Livet skal naturligvis sidde tæt til, ligesom panelet skal sidde stramt imod dine balder, hvis ikke support boxershortsene sidder tæt, vil de ikke være så effektive, da lugt vil undslippe.

Mænd s m l xl
Talje (cm) 76-81 84-89 91-97 99-104
Talje (in) 30-32 33-35 36-38 39-41

Hvordan vasker jeg My Shreddies?

My Shreddies skal vaskes med krystalsoda ved 40°C og tørres i tørretumbleren eller over en radiator. Du skal være sikker på, at al fugten er væk fra kulfilteret, før du tager dem på igen.

Hvad er My Shreddies support boxershorts til mænd lavet af?

De er fremstillet af 46% bomuld, 46% modal og 8% elastan. Filteret er lavet af 100% kulstof. Du må ikke bruge skyllemiddel eller vaske dem ved mere end 40°C og kun tørre dem i tørretumbler ved medium varme.

Hvor længe kan de holde?

Hvis du vasker og bruger dit nye undertøj, som vi anbefaler, så kan de holde i mindst 2-3 år.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.74% baseret på 979 )

 • * Genial opfindelse! Kæresten har ikke brokket sig over lugten, når jeg har haft dem her på. Utrolig hvad de kan finde på. :D Support effekten virker nu også ret godt. Det hele har ligesom fået et løft.
 • * Jeg troede det var en joke, da min kone gav mig dem her. Men de fortjener nu alligevel en anmeldelse, især fordi der nok er mange der sidder og undrer sig over om det nu virker. Men jeg kan kun sige at de gør deres job. Der kommer ingen lugt fra mig længere.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev