emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Remescar Scar Stick

5.4g Stick | For at behandle gamle og nye ar
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Det er næsten uundgåeligt ikke at akkumulere ar gennem vores levetid - men selvom disse mærker er helt almindelige, bliver det ikke et mindre problem. På samme tid er dyr og ubehagelig laserterapi utilgængeligt for de fleste af os. For at tilbyde en ny, bekvemt og målrettet tilgang, kombinerer Remescar Silicone β-glucan og vitale planteekstrakter i deres Scar Stick.

 • For behandling af gamle og nye ar
 • Innovativ silikonemetode
 • Forbedret med β-glucan
 • Berigende jojoba, solsikke og acacia
 • Med solbeskyttelse faktor 15
 • Påføres to gange dagligt

Udseendet af ar kan variere betydeligt, fra flade hvide linjer til svulmende lilla hævelser. Selv helt små ar kan være en bekymring for mange. For at give en virkelig holistisk tilgang, er jojobaolie, solsikkeolie og acacia ekstrakter tilføjet til Silicone Scar Stick, således at huden næres dybt og intenst. Dette Remescar produkt er sikker på at blive et foretrukken produkt for dig og din hud.

En løsning til dine ar

Disse mærker på vores hud kan opstå af en række årsager, lige fra forbrændinger og kirurgi til simple rifter og skrammer. Men når de dukker op, er de sikker på at blive en kilde til usikkerhed. Derfor er en bred vifte af tilgange kommet på markedet, hvoraf mange lover helt ekstraordinære resultater. Men selvom laserterapi kan være en effektiv vej frem, kan det være både smertefuldt og dyrt. De utallige cremer på markedet viser sig ofte bare at være dyre fugtighedscreme, uden noget nyt at tilbyde. Derfor er der mange, der søger efter en innovativ vej frem.

Hemmelighederne bag silikone

Denne utrolig innovative faktor lyder kunstigt for mange – men det har faktisk et ry for sine utrolige hudelskende egenskaber. Det siges at være godt for vores hud på grund af dens blødgørende egenskaber, og styrkende kvaliteter, hvilket øger hudens fugt og åndbare barriere. Dette kan styrke hudens glatte, lysende udseende, samt at behandle porer og linjer.

Remescar Silicone Scar Stick

Så for dem der er plaget af ar, forsøgte Remescar at skabe et potent produkt. Scar Stick er utrolig kompakt, og er ideel til at have med dig, men lad ikke den lille størrelse vildlede dig. Baseret på en formular med silikone, er det boostet med det naturligt forekommende β-glucan ofr at berolige og beskytte. Det har yderligere beriget med jojoba, solsikke og acacia ekstrakter for at nære og fugte. Som et sidste effektivt touch er SPF 15 inkluderet, så produktet beskytter for skadelige UV-stråler. Samlet set har Remescar Scar Stick til formål at beskytte din hud, så du kan få den bedste pleje.

Komplet liste over ingredienser

Cyclopentasiloxane, Glycerin, PPG-3 Myristyl Ether, Betaglucan, Alkylmethylsiloxane Copolyol/Isosteraryl alkohol/1-Dodecene, natrium stearat, titandioxid (nano) / Alumina/Simethicone, Jojoba estere/Helianthus Annuus (solsikke) frø voks / Acacia Flodceder blomst voks/Polyglycerin-3, Aqua, Butyl Methoxydibenzoylmethane, alkohol denat., PVP, natriumbenzoat, PVA.

Brugsanvisning

Remescar Scar Stick er perfekt designet til at være en praktisk, nem og simpel tilgang til dine ar. Ved brug første gang skal du forsigtigt påføre Remescar Silicone Scar Stick til det berørte område. Du skal muligvis klappe med en fingerspids for hurtigere absorbering. Det er ideelt beregnet til cirka tre måneders brug.

Vejledning

Selvom hvert produkt fra Remescar Laboratories er lavet med et drive mod det bedste, er det værd at overveje et par ting. Før brug bør det berørte område være helet, rent og tørt. Tjek altid de fulde ingredienser i tilfælde af eventuelle personlige allergener. Hvis du har nogen specifikke, hudproblemer, bedes du konsultere en læge før brug.