Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

STUD 100™ mod for tidlig udløsning

Præstationsforlængende

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

STUD 100 er en desensibiliserende spray, som er designet mod for tidlig udløsning (også kendt som for tidlig sædafgang). Mere end 30-40 % af mænd verden over lider af denne tilstand. Stud 100 spray kan være en effektivt løsning på dette almindelige problem.

 • Forsinker din udløsning og hurtig orgasme
 • Kan forlænge samleje så du kan tilfredsstille din partner i længere tid
 • Virker allerede efter 5-15 minutter efter påføring
 • Stud 100 er smagfri og 100% diskret
 • Giver dig bedre kontrol over hvornår du ønsker at ejakulere
 • Afhjælper angsten for, for tidlig udløsning
 • Lille og diskret emballage, passer lige ned i en bukselomme
 • Kan uden problemer bruges sammen med kondom
 • Ingen bivirkninger

STUD 100 er baseret på ingrediensen lidokain, som bedøver penishovedet mildt. For tidlig udløsning betyder, at mænd ejakulerer hurtigere end de ønsker, hvilket kan efterlade begge parter utilfredsstillet ved seksuel aktivitet.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker STUD 100?

Den aktive ingrediens i STUD 100 spray er et lidokain baseret USP (9.6 %), som er et lokalbedøvende middel. Denne ingrediens kan hjælpe ved at bedøve penis under samleje. Ifølge producenten, er STUD 100 blevet testet til hjemmebrug og har demonstreret positive resultater ved at forsinke tidlig udløsning hos mænd. Mænd og kvinder kan forvente langt bedre seksuelle oplevelser ved brug af denne desensibiliserende spray mod tidlig udløsning.

Hvilke andre ingredienser findes der i STUD 100?

 • Isopropyl myristate
 • Stearic acid
 • Perfum 120

Brug ikke STUD 100 hvis du er allergisk overfor lidokain eller nogle af sprayens andre ingredienser.

Hvordan bruger jeg STUD 100?

Du kan finde brugsanvisningen i pakken. STUD 100 sprøjtes på hovedet af penis, 5 til 15 minutter før samleje. Hvis du er meget følsom, kan du også sprøjte STUD 100 på skaftet af penis. Dette kan give de aktive stoffer i produktet tid til at blive absorberet i de følsomme dele af penis.

Du skal prøve dig lidt frem for at finde den dosis der passer bedst til din krop og din tilstand.

Hvor lang tid tager det før STUD 100 virker?

Denne spray kan have en omgående virkning, og give bedre kontrol til mænd der lider af for tidlig udløsning. Kontrollen kan føles med det samme, når du er sammen med en partner. Følsomheden og effekten vil selvfølgelig variere fra person til person.

Hvor længe kan jeg bruge STUD 100?

Hver flaske indeholder ca. 120 sprays. De fleste bruger ca. 3-8 sprays per samleje. Som en sikkerhedsforanstaltning bør du ikke bruge mere end 24 sprays pr. dag. Du kan sagtens bruge dette produkt samtidigt med kondom. Bør dog ikke bruges i mere end 3 måneder.

Er der nogen bivirkninger ved brug af STUD 100?

Brugen af dette produkt kan resultere i allergiske reaktioner hos mænd og kvinder, der er følsomme overfor lokalbedøvelse eller andre ingredienser i dette produkt. Vær derfor helt sikker på at du ikke er overfølsom overfor lidokain før du benyttter produktet. Det bør ikke sprøjtes på åbne sår eller irriteret hud, da det kan skabe uønskede bivirkninger.

Hvem bør ikke bruge STUD 100?

STUD 100 er ikke sikkert at bruge hvis din partner er gravid. Mænd der har lever- eller nyreproblemer bør tale med deres læge før de bruger denne desensibiliserende spray.

Efter brug af sprayen, kan du forvente forbedret resultat af for tidlig udløsning, som kan skyldes stress, dårligt helbred, din fysiske tilstand såsom urinrørs- eller prostatainfektion.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.74% baseret på 979 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev