Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Trioxil ™ gele mod akne

Af: DS Laboratories

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Trioxil® er en ny banebrydende effektiv behandling af akne. Trioxils aktive ingrediens er Bisazulene, som indeholder nanosomer, der trænger dybt ind i huden, og giver en hurtig og effektiv behandling af akne.

 • Hurtig og effektiv behandling af akne
 • Forårsager ikke rødme, kløe eller hævelse
 • Giver huden fugt og forbedrer teinten
 • Kunder melder om resultater indenfor 2 ugers brug
 • Antibakterielle, antimikrobiske, svampedræbende og anti-inflammatoriske egenskaber

Trioxil® gele stimulerer cellevæksten og forbedrer den generelle hudtone - så Trioxil er ikke kun en gele mod akne, men i bund og grund en komplet løsning til hudpleje- og forskønnelse. Påføres en gang dagligt før sengetid.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Trioxil mod akne?

De fleste aknebehandlinger indeholder ingredienser som bezoylperoxid, salicylsyre eller tretinoin. Disse medfører kraftig antimikrobisk aktivitet mod propionibacterium (bakterien som forårsager akne), men kan også give voldsomt tør og irriteret hud. For at modvirke denne effekt vil huden begynde at producere mere olie, hvilket ironisk nok leder til endnu flere hudproblemer. Trioxil beroliger derimod huden efter behandlingen, da den anvender en unik ingrediens kaldet bisazulene, som findes i kamilleblomster og virker både antibakterielt, antimikrobisk, svampedræbende og anti-inflammatorisk. Trioxil behandler både de årsager der er skyld i aknen og forhindrer inflammatoriske reaktioner. Eftersom Trioxil gør brug af nanosomer, som er 200 gange mindre end hudens celler, trænger geleen dybere ned i huden så aknebehandlingen bliver både hurtigere og mere effektiv til behandling af akne.

Hvor hurtigt virker Trioxil mod uren hud?

Du vil begynde at se tidlige resultater indenfor de første par uger af behandlingen med Trioxil, men den fulde effekt vil ikke vise sig før efter 8-12 uger. Hvis du anvender Trioxil gele mod akne regelmæssigt, vil du gradvist bemærke at dannelsen af nye urenheder er stoppet og at eksisterende urenheder er begyndt at hele. Vi vil dog gøre opmærksom på at resultaterne kan variere fra person til peron.

I nogle tilfælde er det blevet bemærket at aknen er blevet værre efter de første par dage. Dette skyldes den effekt som Trioxil har på usynlige urenheder. Hvis man fortsætter med behandlingen vil det ikke ske igen, og du vil kunne nyde den fulde effekt af behandlingen.

Hvem kan anvende Trioxil til behandling af akne?

Trioxil kan anvendes af mænd og kvinder som lider af mild til moderat akne i ansigtet. Behandlingen passer til alle hudtyper.

Hvordan anvendes Trioxil til behandling af akne?

Trioxil akne gele bør påsmøres en gang dagligt, helst før sengetid. Følg nedenstående instruktioner:

 • Vask ansigtet med et renseprodukt mod akne og dup tørt
 • Tag en smule Trioxil i ærtestørrelse, og spred det udover ansigtet og halsen i et jævnt lag, ikke kun på de angrebne steder. Undgå kontakt med huden omkring øjnene, læber og mundvige
 • Den korrekte metode er at duppe en smule Trioxil på panden, hagen og kinder, og derefter fordele det ud i ansigtet
 • Du behøver kun at bruge en lille smule af produktet. Anvend ikke mere Trioxil end anbefalet, det vil ikke give dig bedre resultater
 • Du behøver ikke fugtighedscreme, når du anvender Trioxil

Er der nogen bivirkninger ved brug af Trioxil mod uren hud?

Trioxil akne gele er en sikker og veltolereret behandling mod akne som kan fås receptfrit. Geleen har meget lav forekomst af bivirkninger. Til forskel fra mange andre behandlinger mod akne irriterer eller brænder Trioxil ikke huden. Nogle kan føle en let svien, hvilket er helt normalt.

Trioxil er allergivenlig og udløser ikke allergi hos de fleste patienter. I sjældne tilfælde af hypersensitivitet overfor en af ingredienserne i Trioxil, bør behandlingen afbrydes med det samme og læge konsulteres.

Det er en god ide at spørge sin læge til råds om brugen af Trioxil hvis du er gravid eller prøver at blive det, eller ammer.

Hvilke ingredienser er der i Trioxil mod akne?

Den aktive ingrediens i Trioxil er bisazulene.

Andre vigtige ingredienser: ginseng, hamamelis, hvedekims-nanosomer, bygkims-nanosomer, arnica nanosomer, ichithyol pale nanosomer, gær og hestekastanie, LD-Panthenol, alpha bisabolol, tea tree olie, isopropyl myristate, salicylsyre-nanosomer, polysorbate 80, triethanolamine, carbomer, methyl paraben.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (70% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Virksomt godt produkt - har brugt det i fem uger og har fået fremragende resultater. Prøv det.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev