Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Wundercleanse™ Makeup fjerner

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Wundercleanse™ Makeup fjerner er ideel til rengøring af øjnenebrynene, herunder fjerne støv, sved og talg, samt make-up rester. Desuden er Wundercleanse™ designet specielt til at fjerne rester af Wunderbrow™ serien. Denne makeup fjerner er lavet af 100% naturlige ingredienser, og er derfor sikker og effektiv for dine øjenbryn. Få rene og smukke øjenbryn i dag med Wundercleanse™!

 • Fjerner Wunderbrow™ fibrene hurtigt og effektivt
 • Mere effektiv end konventionelle rengøringsmidler
 • Fjerner makeup, sved, støv og talg rester
 • Hurtig, effektiv og nem at bruge
 • 100% naturlig – ingen bivirkninger

Wundercleanse™ Makeup Fjerner giver renere øjenbryn, samt fjerner Wunderbrow™ rester hurtigt og effektivt. Med permafix teknologien holder Wunderbrow typisk i flere dage, og konventionelle makeup fjernere kan ofte ikke fjerner denne semi-permanente serum fra øjenbrynene. Det er her den effektive Wundercleanse kommer ind i spillet, og fjerner resterne fra øjenbrynene. Få smukke og rene øjenbryn i dag, og fjern dine makeup rester med Wundercleanse™!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Wundercleanse™?

Denne makeup fjerner er det perfekte middel til at rense øjenbrynene effektivt, samt til effektiv fjernelse af Wunderbrow til fyldigere øjenbryn, da permafix teknologien ikke kan fjernes af konventionelle makeup fjernere.

Wundercleanse™ makeup fjerner fungerer effektivt, alt imens det er helt og aldeles skånsomt for huden – det forårsager ingen irritation eller lignenende komplikationer. Dens unikke og naturlige sammensætning gør den til et af de aboslut bedste og mest effektive produkter til makeup fjernelse på markedet. Wundercleanse ™ kan nemt anvendes hver dag, og hjælper effektivt med at fjerne sved, make-up rester, støv og overskydende olie/fedtstov samt sebaceous stof.

Hvordan fungerer Wundercleanse™?

Denne makeup fjerner er designet og udviklet specielt til at være kompatibel med at fjerne Wunderbrow fibre effektivt og langsomt, samt sikkert. De fleste konventionelle midler til rensning og fjernelse af make-up kan ikke gå ligeså meget i dybden, og er typisk derfor ikke ligeså effektive til at fjern make-up. Derfor er Wundercleanse et super alternativ til dig, som godt kan lide at gå med make-up, men stadig ønsker at holde dine øjenbryn og hud smuk, ungdommelig og sund. Det er imidlertid vigtigt at fjerne resterne af make-up, da olien og kemikalierne kan forårsage akne, da de ofte ikke er vandopløselige.

Wundercleanse™ fungerer effektivt gennem processen med micelledannelse, som er en videnskabelig tilgang til make-up fjernelse. Sammensat af forskellige overfladeaktive midler, kombinerer Wundercleanse™ en kompleks blanding af opløste copolymer i isohexadecan, hvilket gør det muligt at eliminere selv de mindste urenheder på huden. Derudover indeholder Wundercleanse™ Makeup Fjerner renere glycerol caprat, som virker som en naturlig aktivatorfor overfladeaktive stoffer, hvorefter disse effektivt og sikkert kan fjernes.

Takket være de aktive ingredienser i denne makeup fjerner, kan du rense huden effektivt og give huden samme fugt uden at beskadige strukturen i huden eller hårene – alt sammen på 100% naturlig, sikker og effektiv vis.

Hvordan bruges Wundercleanse™?

Brugen af denne makeup fjerner er super simpel, enkel og uden sundhedsmæssige risici. Følg blot nedenstående vejledning:

 • Påfør Wundercleanse på en klud eller et stykke vat
 • Fjern pletter ved for sigtigt at massere produktet på de steder, hvor du ønsker at fjerne makeup rester eller Wunderbrow™ rester

Hvad er ingredienserne i Wundercleanse™?

Som tidligere angivet, er ingredienserne i denne makeup fjerner 100% naturlige. Derfor bør du som udgangspunkt ikke opleve nogen form for bivirkninger. Vi anbefaler dog at du kigger listen af ingredienser igennem, som kan findes herunder, for at se hvorvidt du er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Ingredienslisten ses her: Isohexadecan, mineralolie, ethylen / Propylaea / styren-copolymer, butylen / ethylen / styren-copolymer af glycerol caprat og silica dimethicon silyleres.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Virker rigtig godt! Bedste rens jeg har prøvet!
 • * Godt og billigt
 • * Købte den sammen med min Wunderbrow - virker rigtig fint sammen
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev