emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

TRX2 Kapsler

90 Kapsler | Molekylær kosttilskud til håret
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Utallige mænd og kvinder over hele verden kæmper med tyndt hår - og Oxford Biolabs fokuserer på at levere en innovativ tilgang. Fast besluttet på at gå fra indefra og ud, er deres revolutionerende kapsler især valgt til at puste nyt liv i din hovedbund og hår. Efter års dedikeret forskning er de klar til at vise de utrolige TRX2 Capsules frem.

 • Innovative molekylære kosttilskud
 • Videnskabeligt formuleret med Carnipure™
 • Beriget med de hårstyrkende B-vitaminer
 • Egnet til både mænd og kvinder
 • Ingen kunstige farver eller konserveringsmidler
 • Velegnet vegetarer

Inden for de magtfulde TRX2 kapsler kan du finde en bemærkelsesværdig blanding af ingredienser, som har været genstand for forskning og kan nu være i dine hænder i en førsteklasses kombination. Med det klinisk undersøgte Carnipure™ i hjertet af en formular, der også er beriget med de hårstyrkende B vitaminer, aspirerer blandingen af ingredienser til gavn for dit hår.

 • IKKE TESTET PÅ DYR

Sundt hår...

Det er fristende og nemt at tage en overfladisk tilgang til at tackle det bekymrende udseende af vores hår, især hvis det er tyndere og vi ønsker at maskere looket. Men som andre steder i livet, er den bedste vej frem oftest at gå til roden af problemet. Og ja, Hemmeligheden ligger i disse rødder – selve folliklerne. Disse små celler med en bundløs plads i dem, er ansvarlige for normalt forekommende vækster på tværs af vores kroppe. Disse kan blive påvirket af alle antal faktorer, såsom genetik, alder, eller endda kost og andre livsstilskomponenter.

... En molekylær tilgang!

TRX2s forskere gik længere end de eksisterende metoder for at fokusere på et molekylært niveau, og at ser på en vigtig bidragyder, som andre forskere havde ignoreret. I bunden af hårsækkene er der kaliumkanaler, som leverer dem med de ingredienser, som de har brug for at arbejde korrekt. Inden for disse kanaler har bestemte aminosyrer (forgrenede eller BCAA) en vigtig strukturel rolle. Det follikulære udbytte med et kombineret kalium og BCAA kunne være en effektiv metode til at afhjælpe hårtyndende bekymringer!

TRX2 Capsules: En utrolig sammensat kombination

Da de startede med at undersøge en række produkter med det formål at hjælpe dem med tyndt hår, ønskede Oxford Biolabs at gå videre end blot at tackle hårets udseende. De var fast besluttet på at udforme et proprietært kompleks, der kunne arbejde for at målrette dine bekymringer ved førstkommende lejlighed. Carnipure™ er en højpotent form af L-carnitin, som har gennemgået intens forskning for at studere sine forbindelser med forekomsten af hår, og det vigtige næringsstof Niacin bidrager til normal fremstilling af metabolisme og vedligeholdelse af normal hud og slimhinder. Biotin, zink og Vitamin B7 hjælper med at opretholde håret, og B3 kan forsvare sig mod miljømæssige stressfaktorer. Sammen aspirer disse faktorer til at samarbejde for at øge dine follikler og styrke håret.

Komplet liste over ingredienser

L-carnitin, hydroxypropyl methylcellulose (vegetabilsk kapsel), vinsyre (syreindhold regulator), kalium chloride (indeholder 0,5% siliciumdioxid), L-leucin, L-valin, L-isoleucin, Zink citrat, nicotinamid, magnesiumsalte af fedtsyrer ( stabilisator), natrium selenite, D-biotin.

Sådan tages kapslerne

Kapslerne er beregnet til at blive en enkel, let og diskret tilføjelse til din daglige rutine, som du kan tilpasse dine behov løbende. Tag tre kapsler hver dag med mad: du kan tage dem alle på én gang, eller sprede dem hele dagen. For at nyde deres ekspertblanding af ingredienser anbefales det, at du tager dem løbende, og investere i længere tids brug.

Vejledning

Alle TRX2 produkter er strengt videnskabeligt testet for at give dig en præcis, mesterlig og afbalanceret formulering af ingredienser. Før du prøver et nyt produkt for første gang, bedes du tage dig tid til at læse igennem den listen over ingredienserne i tilfælde af eventuelle personlige allergener. Du skal tjekke med din læge, hvis du er på medicin. Du skal ikke tage det, hvis du er gravid.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

93.33% baseret på 16 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Ikke nogen særlig effekt efter 2 måneder. Jeg håber at jeg kan se en forskel efter de 3-6 måneder som anbefalet

  P Poul small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • TRX2 fik jeg anbefalet af en kollega, som havde anvendt det over en længere periode, med gode resultater. Jeg er meget tilfreds med produktet. Efter første måned, synes jeg at kunne bemærke at mit hår så sundere ud, og min kløen i hovedbunden blev minimeret. Efter 3 måneder kunne jeg se ny hårvækst i de områder, hvor jeg var begyndt at blive lidt korthåret. Jeg har brugt det i totalt 4 måneder og kan se at resultaterne bliver mere og mere synlig jo længere tid jeg kommer i forløbet

  E Erik small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hurtig service og levering. Produktet kender jeg i forvejen og er meget tilfreds med de resultater jeg har oplevet

  SL Susanne Larsen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tak for en fantastisk oplevelse på jeres shop. Kundeservice leverer en service som er helt i topklassen

  L Lise small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Perfekt service !

  EJ Eva Johansen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg er i gang med min 4. måned nu og er ved at løbe tør. Allerede nu kan jeg både se, men også mærke resultater, så jeg har lige bestilt 4 måneder igen.

  A Anne-Mette small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • De fleste lyshåret kvinder vil opleve tyndt hår som jeg, desværre! Efter en masse søgen google fandt jeg frem til dette produkt som jeg synes var lidt for dyrt, men jeg indrømmer at produktet er hver en krone værd!

  B Bente small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Trx2 er det bedste supplement mod hårtab, som jeg har prøvet. Jeg har prøvet rigtig rigtig mange ting, som ikke har virket. Men med trx2 vokser mit hår 3 x så stærk og det er kraftigt.

  T Trine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Min frisør er helt oppe og køre over det her produkt, så det siger lidt om hvor effektivt det er.

  DH Daniel Hulken small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person