Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Melaniq Kosttilskud mod Grå Hår

Mod gråt hår
569 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Melaniq er et kosttilskud i kapsel-form der hjælper til at fastholde hårets sundhed og naturlige kulør. Det er udviklet af det verdenskendte laboratorium Oxford Biolabs, hvor de baseret på mange års forskning nu præsenterer et unikt kosttilskud til at bekæmpe forekomsten af grå hår.

 • Hjælper til at hindre og forsinke forekomsten af grå hår
 • Fremmer produktionen af melanin
 • Egnet til vegetarer
 • Naturlige ingredienser
 • Baseret på forskning fra Oxford Biolabs

74% af mænd og kvinder oplever en stor mængde af grå hår i allerede i alderen 45-65 år. I samarbejde med forskere fra Oxford kan producenten af anerkendte TRX2 nu præsentere Melaniq. Et unikt middel mod grå hår, der gennem en kraftig kombination af aktive ingredienser hjælper til at bringe håret tilbage til sin naturlige kulør.

Læs mere
Type: Kapsler
Indhold: 90 kapsler
Behandlingsvarighed: 30 dage
Dosering: 3 om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Melaniq?

Fremkomsten af grå hår, også kendt som canities, er et fænomen der almindeligvis opstår med alderen. 74% af mænd og kvinder oplever kraftig stigning af gråt hår i 45-65 års alderen. Uanset om de grå hår kommer tidligt eller sent i livet finder mange et behov for at finde en løsning til at bevare sin naturlige hårfarve.

Heldigvis har Oxford Biolabs laboratorier nu udviklet en unik løsning, som hurtigt har oplevet stor anerkendelse på verdensplan – Melaniq. Dette kosttilskud er designet til at give de næringsstoffer der skal til for at optimere melanin-produktionen og bevare og endda genskabe din naturlige hårfarve. I modsætning til hårfarve, som blot kamuflerer de grå hår, tager Melaniq fat i årsagen til grå hår, hvor mikro-ernæringen af hårsækkene, samt melanin-biosyntesen fremmes, så din naturlige pigmentering forlænger sin holdbarhed.

Hvordan virker Melaniq?

Pigmentsystemet i hårsækkene indeholder melanocytter – de celler som er ansvarlige for produktionen af melanin, der farver dit hår. Med alderen vil melanocytterne dog degenerere og gradvist nedtone produktionen af melanin, hvilket er ensbetydende med, at håret naturligt aftoner og til sidst bliver gråt på grund af manglende pigmentering.

Sammensætningen af de aktive ingredienser i Melaniq kan korrigere denne aftagnin og forlænge levetiden af melanocytter ved at stille de nødvendige næringsstoffer og mineraler til rådighed. På det molekylære niveau vil indholdet i Melaniq stimulere enzymet, tyrosinase, der er direkte ansvarlig for produktionen af hårpigmenter.

Hvornår kan jeg se resultater?

Resultaterne varierer fra person til person grundet kroppens evne til at reagere på de naturlige ingredienser. I de fleste tilfælde blev de første resultater ses efter 5 måneder.

Hvordan tager jeg Melaniq?

Du skal blot tage 3 kapsler om dagen. Det anbefales at tage Melaniq i forbindelse med måltider for stimulere kroppens absorbering af de naturlige ingredienser.

Melaniq kan uden problemer tages af både mænd og kvinder i alle aldre. Derudover kan dette naturlige kosttilskud bådes tages i kombination med andre vitaminer og kosttilskud, herunder TRX2.

Opbevaring: Utilgængeligt for børn og på et køligt og tørt sted.

Naturligt og sikkert

Melaniq har ingen kendte bivirkninger og er udelukkende baseret på naturlige ingredienser, men det anbefales alligevel at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Tager du receptpligtig medicin eller er gravid og ammer anbefales det at konsultere din læge før brug. Det anbefales ligeledes at kontakte sin læge, hvis du lider af lever- eller nyrelidelser, samt hjertekarproblemer eller forhøjet blodtryk.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (95% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.74% baseret på 979 )

 • * Havde det ikke så godt med at farve hår som mand, så jeg har længe ledte efter en kosttilskud mod grå hår. Jeg fandt Melaniq og har allerede set en fremragende effekt!
 • * Hej ShytoBuy, tusind tak for endnu et fantastisk produkt fra Oxford Biolabs. Jeg har gennem et år anvendt TRX2 og er også netop begyndt at tage Melaniq. Det har en super god virkning allerede!
 • * Oplevede gråt hår i en tidlig alder og kan allerede se resultater efter 3 måneder med Melaniq!
 • * Har modtaget pakken med hurtig levering - glæder mig til at komme i gang!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev