emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Remescar Spider Veins

50ml Creme | Creme til blodkar
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Karsprængninger kan være en dum udvikling på vores hud, og mange sidder tilbage med en følelse af uren og usund hud. Men Remescar var fast besluttet på at ingen skal have det sådan! For at hjælpe med at målrette deres udseende, formulerede de Spider Veins cremen. Med blot to daglige beroligende påføringer, kan du målrette disse særlige hudbekymringer.

 • For at behandle karsprængninger
 • For både at lindre og beskytte
 • Bløde mikrolinse-krystaller
 • Stræber efter at give en langvarig beskyttelse
 • Blød og cremet serum
 • To gange dagligt brug

Glat og pletfri hud er ikke let at få - men mange af os er ikke klar til at prøve invasive tilgange for at få det! For at give dig en diskret og praktisk tilgang, har Spider Veins cremen til formål at behandle din hud for netop dette.

Karsprængninger

Disse klynger af bittesmå blodkar udvikles tæt på hudens overflade og ligner spindelvæv. Det ses oftest på ansigt og ben, og kvinder er mere tilbøjelige til at få dem. Selv om de normalt ikke er mere end harmløse og overfladiske tegn på dårlig mikrocirkulationen, kan disse pletter give et grimt udseende, hvilket fører til en følelse af utilfredshed. En intensiv behandling er dyr, og er helt sikkert ikke det rigtige valg for alle. Med så mange der bruger timer på at hylder på at lede efter det perfekte produkt, som de kan bruge på at løse denne særlige kosmetiske bekymring.

Den Remescar tilgangen

Spider Veins cremen er en innovativ tilgang til denne bekymring, som sigter mod at støtte disse overfladiske mangler med dannelsen af en langvarig, åndbar og okklusiv film over det pågældende område. Denne tynde barriere er beregnet til at beskytte huden mod eksterne og interne skader, som sigter mod at yde strukturel støtte for at bremse yderligere udvikling af blodkar. Hensigten er at mindske et rødt udseende, som kan være forårsaget af mikrocirkulationen. I en beroligende, cremet og uparfumeret formulering, bruger Remescar Spider Veins cremen en omfattende metode til at hjælpe dig med at målrette det, som bekymrer dig mest.

Komplette ingredienser

Aqua, Caprylic/Capric triglycerid (og) titandioxid (og) Polyhydroxystearic syre (og) Aluminium stearat (og) Alumina, Caprylic/Capric triglycerid, zink oxid (og) Caprylic/Capric triglycerid (og) Polyhydroxystearic syre (og) Isostearic Syre, Aqua-Glycerin-Palmaria palmata ekstrakt, Glyceryl stearat/Behenyl alkohol/palmitinsyre syre/Stearic Acid/Lecithin/Lauryl alkohol/Myristyl alkohol/Cetyl alkohol, Glycerin, Methylpropanediol (og) Caprylyl Glycol (og) Phenylpropanol, Squalane, Silica/polyurethan-40/CI 61570, Tocopheryl Acetate, Aqua/Chlorella vulgaris ekstrakt/Phenoxyethanol, Sodium Ascorbyl fosfat, PVP, Panthenol, Dimethicone, Aminomethyl propanol, Carbomer, xanthangummi, Hydroxyethylcellulose, natrium Hyaluronate, Hydrogenerede phosphatidylcholin, citronsyre.

Hvordan man bruger det

Remescar Spider Veins er beregnet til at blive et tilfredsstillende og sjovt supplement til din daglige rutine. Vær sikker på, at huden på begge dine hænder og området er rent og tørt. Brug en betydelig mængde af cremen på din hud, og masser ind, indtil det er helt absorberet. Bruge det to gange hver dag i tre måneder, eller indtil du er tilfreds med din huds udseende.

Vejledning

Selv om alle Remescar produkter er lavet med et drive mod ekspertise og tilfredsstillelse for hver hud, er det vigtigt at overveje dine særlige og enestående behov. Tjek altid de fulde ingredienser i tilfælde af eventuelle personlige allergener. Hvis du har nogen specifikke hudproblemer, bedes du kontakte din læge før brug.