emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Remescar creme til åreknuder

50ml Creme | Mod årespræningninger

Remescar

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Oplever du udvidede blodårer nær hudens overflade også kendt som spider veins? De er karakteriseret ved fine lilla, blå eller røde linjer som på mange punkter ligner åreknuder, men er tyndere i diameter og kan ikke føles fysisk på hudens overflade. Remescar Spider Veins er en unik formel til at fremme heling og forebygge yderligere udbrud af spider veins.

 • Baseret på medicinske formler
 • Kan behandle spider veins
 • Kan forhindre formationen af nye udbrud
 • Anvender en særlig teknik med indhold af silikone
 • Kan give øjeblikkelige visuelle resultater
 • Kan forbedre mikrocirkulation og styrke hudens overflade
 • Kan anvendes på kroppen og i ansigtet

Mange personer oplever spider veins, hvilket er en synlig forstyrrelse af hudens overflade. Tilstanden er heldigvis let at behandle med en creme fra eksempelvis Remescar, som allerede har gjort mange kunder tilfredse i hele verden. Remescar er ligeledes anerkendt for deres unikke behandlinger af strækmærker og ar og nu har de igen revolutioneret markedet og skabt denne fantastiske creme til effektiv behandling af spider veins.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 50 ml

Hvad er Remescar Spider Veins Cream

Dette produkt er en helt ny creme mod spider veins, som anvender en unik formel baseret på medicinindustriens erfaringer og med indhold af silikone. Formlen danner et beskyttende lag omkring det inficerede område, hvilket sikrer at huden opnår de nødvendige omstændigheder for at fremme helingsprocessen.

Et uafhængigt studie har demonstreret øjeblikkelige resultater efter kun en gangs brug for et stort antal af patienter. Dens unikke formel med mikrolinse belagte krystaller giver med det samme huden en mere glat og fejlfri fremtoning.

Som følge af de aktive ingredienser i Remescar Spider Veins hjælpes vævet til at reparere sig selv, hvilket direkte kan reducere de misfarvninger der forekommer som følge af spider veins.

Hvordan virker Remescar Spider Veins?

Cremen er baseret på en innovativ medicinsk formel designet til at forebygge og behandle misfarvninger og strukturændringer i hudens overflade (spider veins) ved at danne et langtidsholdbart beskyttende lag over det inficerede væv. Dette tynde usynlige lag har en række af aktive virkninger.

Produktet kan beskytte huden fra gift-stoffer, samt forhindre vaskulær skade. Som følge af det phospholipid-inducerede lag vil det lede til en perfekt indtrængning af cremen gennem hudens barriere. Tilmed kan Remescar Spider Veins beskytte og give strukturel støtte, så formationen af nye blodansamlinger vil blive forhindret, synlige tegn på vaskulære læsioner nedsat og mikrocirkulationen forbedret.

Dette vil helt overordnet styrke og forbedre det visuelle udtryk af hudens overflade, så alle misfarvninger som følge af Spider Veins ikke længere kan ses.

*Resultaterne kan variere fra person til person

HVORDAN ANVENDER JEG REMESCAR SPIDER VEINS?

For at opnå de bedste resultater skal disse instruktioner følges:

 • Sørg for at din hud er ren og tør
 • Ved første gangs brug skal tuben åbnes og det beskyttende låg fjernes
 • Vask dine hænder
 • Remescar Spider Veins bør forsigtigt påføres det inficerede område
 • Masser cremen i huden indtil den er helt absorberet
 • Gnub ikke for hårdt, da dette ikke vil gøre behandlingen mere effektiv
 • Anvend cremen to gange om dagen i 2 til 3 måneder for de bedste resultater

INGREDIENSELISTE:

Kapryl / kaprin triglycerider
Udvundet af kokosnødolie og glycerin. Betragtes i kosmetikverdenen som en ideel komponent i produkter til fornyelse og heling af huden. Den anvendes særligt, fordi den har et lavt indhold af syre og er med til at fugte og genskabe hudens overflade.
Polyhydroxystearic Acid
En ingrediens, der anvendes i samtlige høj-kvalitets kosmetik produkter. Dette skyldes den unikke evne til at stabilisere og sammenholde det resterende indhold, hvilket skaber de bedste forudsætninger for en effektiv virkning af de aktive ingredienser.
Sodium ascorbyl
Undersøgelser har konstateret, at dette stof indeholder en række af de samme positive egenskaber som ren C-vitamin. Dette vitamin er essentielt for os mennesker og en direkte påføring på huden bidrager med mange positive egenskaber til hudens oveordnede sundhed
Natriumhyaluronat
Dette stof anvendes med stor succes i medicinske og kosmetiske formål. I praksis forbedrer den vævssammensætningen og er med til at fjerne ubehag på hudens overflader. Ingrediensen er særligt anvendt i dermatologiske produkter mod spider veins.

Fuld ingrediensliste:

Aqua, kapryl / kaprin triglycerider, titandioxid, Polyhydroxystearic Acid, Aluminium stearat, Alumina, kapryl / kaprin triglycerider, Zinkoxid, kapryl / kaprin triglycerider, Polyhydroxystearic, isostearinsyra, Glycerin / Aqua / Palmaria palmate Extrakt, glycerylstearat / Bethenyl Alkoholhaltiga / myristylalkohol / Cetylalkohol, Glycerin, metylpropandiol, kaprylylglykol, fenylpropanol, skvalan, Silica / polyuretanmåtte-40 / CI 61,570, tokoferylacetat, Aqua / Chlorella vulgaris Extrakt / fenoxietanol, Sodium ascorbyl, fosfat, PVP, panthenol, dimetikon, aminometyl propanol, karbomer, xantangummi, hydroxietylcellulosa, natriumhyaluronat , Hydrogenerated Fosfatidylkolin, citronsyre.

Naturligt og Sikkert

Remescar Spider Veins indeholder udelukkende naturlige ingredienser og medfører deraf ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Har du yderligere spørgsmål til produkter eller behandlinger står vores kundeservice til rådighed alle hverdage mellem 10-18.